alhambra1 alhambra2

Alhambra

Alhambra 1C

Alhambra 1C is de nieuwe codering van de oude Alhambra 1P. Ons meest verkochte model van Alhambra. De gitaar heeft een luide en felle toon. Natuurlijk mist het middengebied de subtiliteit van een topklasse gitaar, maar de 1C heeft wel voldoende dynamiek in huis om te leren omspringen met dit voor de aanstormende gitarist zo belangrijke fenomeen. Het instrument is opvallend zuiver. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is spectaculair. Kortom, de ideale instapgitaar. Ook verkrijgbaar met een kleinere schaallengte: requinto, cadet en senorita.

Prijs  € 299,00 (tijdelijk uitverkocht)

Alhambra 3C

De 3C-A is gebaseerd op de 1C-A maar heeft een betere bracing. Het bovenblad is voorzien van vijf zangbalkjes, in plaats van de drie van de 1C-A. Dit is te horen aan de klank: de 3C-A heeft meer volume, is opener en rijker in het mid-hoog. Zowel het achterblad als het bovenblad zijn voorzien van een binding.

Prijs    € 429,00 (tijdelijk uitverkocht)

Alhambra 3C-CWE

Als de 3C maar nu met element.

Prijs    € 759,00 (tijdelijk uitverkocht)

Alhambra 5P

De 5P lijkt op de 4P, maar is over de hele linie een betere gitaar. Dit is het eerste model in de lijn met een hals voorzien van een strip, ter versteviging van de constructie en verbetering van de toon, vooral de sustain. De binnenste laag van de gelamineerde zij- en achterkant is, net als de buitenste laag, van palissander. Ook leverbaar in de senorita schaallengte.

Prijs  € 699,00 (tijdelijk uitverkocht)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.