yamaha1 yamaha2 yamaha3 yamaha4

Yamaha

A1M
Het nieuwste semi-acoustische model van Yamaha!
De A1M akoestische gitaar heeft een handgeselecteerd eersteklas Sitka Spruce bovenblad, en gebruikt mahonie voor de achter- en zijkanten. Yamaha’s originele dreadnought bodystijl is een perfecte aanvulling op het elegante uiterlijk van de A-serie, terwijl de System66 analoge preamp en SRT pickup ingeplugd ook voor een geweldige prestatie zorgen.
Prijs : € 645,00 (incl. koffer!) (uitverkocht !)

APX-500
Dit nieuwe startmodel uit de APX serie heeft een aantal interessante veranderingen ondergaan waaronder de nieuwe preamp. Naast de regeling van toon en volume heeft hij een ingebouwd stemapparaat waardoor het nog sneller en gemakkelijker is om de juiste stemming te vinden. De iets kleinere klankkast geeft een volle toon met iets minder lage tonen maar wel veel presence en attack. Het bovenblad is tevens met een binding verbonden met de zijkant. De stemmechanieken zijn oliegevuld, lopen soepel en zijn stabiel. Yamaha heeft dit model in vier verschillende kleuren leverbaar. Dit model is in de kleur naturel
Prijs  € 319,00 (uitverkocht!)

APX- 700 Black

Semi-acoustische gitaar met massief spruce bovenblad en Nato back en sides. Diecast Gold (TM-29) mechanieken, 3-bands EQ en A.R.T. piezo element onder de kam.

Prijs € 599,00 (uitverkocht)

APX-500 Black
Als de APX Nat in zwart hoogglans
Prijs  € 319,00 (uitverkocht!)

CPX-500 II OVS
Deze nieuwe Yamaha CPX500  is ontstaan als logische aanvulling van de CPX-lijn, naast de inmens populaire CPX700 en CPX900. Deze akoestische gitaar heeft een bovenblad van Flamed Maple en een achterblad van Nato hout. CPX gitaren zijn ontworpen om de gitarist van meer speelcomfort te voorzien voor podiumgebruik waarbij de klankkast lekker diep is en de body comfortabel in de hand ligt. De diepe kast levert een volle, rijke en dynamische klank. De interne bracings voorkomen feedback bij het spelen op hoger volume. De cutaway in de body…
Prijs   € 395,00 (uitverkocht!)

CS 40 3/4

Prijs   € 115,00 (Uitverkocht!)

C-40 in natural
De C-40 A is speciaal gebouwd voor de beginnende student. De gitaar heeft een compacte body die zeer comfortabel in de hand ligt. Dit in combinatie met de fraaie aanslag en goede klank maakt het geheel tot een instrument die inspireert tijdens het studeren.
Prijs   € 129,00 (uitverkocht!)

CG-122 MC (ceder)

Klassieke gitaar met massieve ceder bovenblad.

Prijs  € 235,00  (uitverkocht!)

CG 142 S
Prima afgewerkt instrument met goede prijs/kwaliteit verhouding
Prijs van € 299,00 (uitverkocht!)

DW – 6

Prijs € 125,00 (uitverkocht!)

NTX-700
Net als de NTX1200 en NTX900 is dit model geschikt voor het spelen van een breed scala aan muziek- en speelstijlen en biedt het het perfecte begin om uw muziek en het kenmerkende geluid van nylon snaren te verkennen.
Massief sparrenhouten bovenblad
Nato achter- en zijkanten
Nato hals
A.R.T. 2-wegs pick-upsysteem (systeem 61)
Prijs  € 589,00 (uitverkocht!)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.