Diensten

Mos en Spetter biedt naast de verkoop van instrumenten en accessoires diverse diensten aan. Zo beschikken we over een werkplaats waar we de onderhoudsbeurten, reparaties en restauraties uitvoeren. Het stemmen van piano’s doen we uiteraard op locatie.

Daarnaast kunnen particulieren en bedrijven bij ons terecht voor de huur van piano’s en vleugels voor feesten, concerten en evenementen. We transporteren de instrumenten met onze eigen bedrijfsbus.

Comments are closed.

Pianostemmen

Om je instrument optimaal te onderhouden, moet je het regelmatig stemmen. Een piano of vleugel klinkt het mooist als deze gestemd staat in 440 Hz. Dit is de internationaal erkende toonhoogte.

Reparatie/restauratie

De werkplaats is een onmisbare schakel in ons bedrijf, daar gebeurt het allemaal. Dit is de plek waar we ervoor zorgen dat je met plezier kunt blijven spelen op je instrument. Reparatie/restauratie

Gitaar onderhoud

Elke gitarist weet dat goed onderhoud belangrijk is voor zijn of haar gitaar. Het meeste onderhoud kun je natuurlijk zelf. Maar moet er iets extra’s gebeuren of is er iets stuk? Breng je instrument dan naar Mos en Spetter voor een grondige onderhoudsbeurt of vakkundige reparatie.

Pianoverhuur

Of het nu gaat om een concert, feestje, voorstelling, bedrijfsbijeenkomst of evenement; Mos en Spetter verhuurt het geschikte instrument tegen heel redelijke prijzen.

Pianotransport

Bij Mos en Spetter ben je aan het goede adres voor een verzorgd pianotransport van je kostbare instrument. Met onze eigen transportbus regelen we zorgvuldig het (verzekerde) vervoer.