Over ons

Dat wij in dit vak terecht zijn gekomen is op zich niet zo vreemd.
We komen beiden uit een gezin waar veel muziek werd gemaakt en beluisterd.

Michel Mos heeft van jongs af aan pianoles gehad, heeft zich –na een klassieke opleiding-  het improviseren eigen gemaakt en met diverse mensen samengespeeld (piano/dwarsfluit, quatre- mains, etc.).

Pim Spetter heeft een jaar voorbereidend conservatorium piano klassiek gedaan, daarnaast speelde hij Blues en Boogie Woogie in diverse bandjes en is inmiddels 10 jaar lid van de Southside Blues Revue.

Toen wij ruim drieëndertig jaar geleden begonnen met dit bedrijf, kwam Pim Spetter net van de opleiding “Pianotechniek”, die hij met succes afgerond had. Michel Mos had zijn opleiding met name in de praktijk gehad bij een gerenommeerd pianobedrijf in Den Haag.

De variëteit van ons werk – onze winkel, de werkplaats, onderweg zijn om te stemmen, offerteren of transporteren en niet in de laatste plaats het contact met de klanten – maakt dat we iedere dag met plezier aan de gang gaan.
Het is fantastisch om met muziekinstrumenten bezig te zijn, of dat nu is voor degene die deze bespeelt vanwege zijn professie of voor hem of haar die dit doet als  – vaak belangrijke – vrijetijdsbesteding.
Inmiddels hebben we een behoorlijk groot klantenbestand opgebouwd, bestaande uit particulieren, scholen, kerken, zangkoren, muziekdocenten, muziekschool en conservatorium.

We zeggen dan ook vaak tegen elkaar ( en hopelijk stralen we dat ook uit ) :
“ wij hebben het leukste vak van de wereld”.

Comments are closed.

Buitenaanzicht Mos en Spetter

MOS EN SPETTER

St. Victorplein 2
2741 JN Waddinxveen
T:0182 611697
E: info@mosenspetter.nl

Openingstijden

vrijdag
14.00 - 18.00 uur
of op afspraak