richwood1 richwood2 richwood3 Richwood D-20

Richwood

Richwood RD 12 Nat
Folk-gitaar met stalen snaren, fraai afgewerkt, mooie gitaar met volle klank en scherpe prijs.
Prijs   € 105,00 (tijdelijk uitverkocht)

Richwood RA 12 BK
Auditorial model van Richwood  in zwart hoogglans.
Prijs  € 105,00

Richwood RD 12- SB
Kleur:  rood-sunburst.
Prijs  € 105,00

Richwood RD 12- BUS

Als de Richwood RD 12. Kleur: blauw
Prijs  € 105,00  (tijdelijk uitverkocht)

Richwood RD 12 CERS
Als de Richwood RD 12 maar met element, in rood-sunburst…..
Prijs  € 139,00 (Tijdelijk uitverkocht!)

Richwood RD 12 CEBK

De Richwood RD-12-CEBK is een semi-akoestische gitaar, die zeer geschikt is voor beginners en mensen die willen optreden in kleine bars en zalen. Het is gemaakt van gelamineerd hardhout en heeft een mahonie toets.

Prijs  € 139,00 (tijdelijk uitverkocht!)

Richwood RC-16 CEBK
Klassieke gitaar (nylon snaren) met element
Prijs  € 169,00 (tijdelijk uitverkocht !)

Richwood D-40-CE

handgemaakte dreadnought gitaar, massief sparren & mahonie, Isys+, glanzend afgewerkt
Richwood Master Series gitaren worden met de handgemaakt van geselecteerde houtsoorten. Een professionele set-up vóór verpakking garandeert een optimale bespeelbaarheid, zó uit de doos.

Zéér technisch en esthetisch geavanceerde eigenschappen, zoals onder meer benen zadels, een dual action trussrod, ambachtelijke neck volute, katoen bedekte zangbalken, mahonie achterbladbalken, hoogwaardige Derjung mechanieken, USA D’Addario EXP16 coated phosphor bronze snaren en Fishman elektronica.

Prijs € 475,00

Richwood D – 65 – VA

De D – 65 – VA uit de Master Series is een Dreadnought model gitaar en heeft een massief Sparrenhouten bovenblad voor een volle, heldere en warme klank. De zij en achterkant zijn gemaakt van Palissander. De Palissander toets (fretboard) is slijtvast en gemaakt voor tientallen jaren speelplezier en voorzien van Silver/ Nickel fretwerk. Door de goede kwaliteit Derjung stemmechanieken laat deze gitaar zich makkelijk stemmen en blijft zelfs onder zware omstandigheden goed op stemming staan. Heel mooi aan dit model is ook de Vintage Age afwerking en Vintage slagplaat die je veel tegenkwam in de jaren 70.

Prijs € 429,00

Richwood D – 20

Uit de Master Series van Richwood is de D20 het eenvoudigste en voordeligste model maar dat zegt helemaal niets over de klank, in deze prijsklasse zul je maar weinig gitaren tegen komen die beter klinken. Deze dreadnought is helemaal met de hand gebouwd en gemaakt van de beste geselecteerde toonhoutsoorten. Zo is het bovenblad van massief sparrenhout dat zorgt voor een mooie volle en vooral heldere klank die alleen nog maar beter gaat worden naarmate de jaren voorbij gaan.

Gemaakt voor jaren speelplezier
Ook voor de kleinste onderdelen zijn hoogwaardige materialen gebruikt, zo is de massieve mahonie hals voorzien van een super slijtvast palissander fretboard met daarop perfect afgewerkt silver/nickel fretwerk. Voor de topkam en het brugzadel is geen kunststof gebruikt zoals bij veel gitaren in deze klasse maar Nubone dat dezelfde eigenschappen heeft als been. Ook de stemmechanieken zijn van zeer goede kwaliteit, deze oliebad stemmechanieken zijn zeer stabiel, laten de gitaar makkelijk stemmen en houden hem ook goed op stemming.

Garantie
Op deze gitaar krijg je 3 jaar fabrieksgarantie.

Prijs € 349,00

Richwood A – 50

Prijs € 349,00

Richwood D – 20 -CE

De D-20-CE uit de Master Series van Richwood is het voordeligste model uit de serie elektro/akoestische gitaren. Ook dit model is helemaal handgebouwd en gemaakt van de beste toon houtsoorten en dat hoor je. We komen maar weinig gitaren tegen in deze prijsklasse met deze klank en volume, hooguit bij gitaren van enkele honderden euro’s duurder. Dit dreadnought model heeft een bovenblad van massief Sitka spruce (sparren) en zij en achterkant van mahonie. Deze combinatie verklaart al veel van de klank maar er is meer, de manier van bouwen en de details. De bracings (klankbalken) zijn afgewerkt met katoen, de topkam en het brugzadels zijn van been en voor de achterste klankbalken is mahonie gebruikt, alles voor de klank kun je wel zeggen.

Live of in de studio
Het ingebouwde Fishman iSys Plus element heeft een ingebouwde voorversterker waardoor je de gitaar op vrijwel iedere versterker, PA installatie of recorder kunt aansluiten. Met de 2 bands Equalizer kun je treble en bastonen naar je eigen smaak afstellen, ook een phase schakelaar is aanwezig.

Stemmen, zo gedaan
Het Fishman element heeft nog een hele handige functie, een ingebouwd stemapparaat. Sla een snaar aan, volg de aanwijzingen in het display en klaar ben je. De ultra solide en stabiele oliebad stemmechanieken zorgen ervoor dat de gitaar perfect op stemming blijft.

Garantie
Op deze gitaar krijg je 3 jaar fabrieksgarantie.

 

Prijs € 469,00

Richwood G – 50 – CE

De G50CE uit de Master Series is een Auditorium gitaar met cutaway en een massief Mahonie bovenblad voor een super volle, heldere en warme klank die alleen nog maar beter gaat worden. Ook de zij en achterkant zijn gemaakt van Mahonie. De Palissander toets (fretboard) is slijtvast en gemaakt voor tientallen jaren speelplezier en voorzien van Silver/Nickel fretwerk. Door de topkwaliteit Derjung stemmechanieken laat deze gitaar zich makkelijk stemmen en blijft zelfs onder zware omstandigheden perfect op stemming staan. Het ingebouwde Fishman ISYS 601 element is voorzien van volume en 3 bands toonregeling en zelfs een heel handig digitaal stemapparaat waarmee je in enkele seconden je gitaar perfect op stemming zet. Ook op de snaren hebben ze bij Richwood niet willen bezuinigen en is er gekozen voor USA D’Addario EXP16 coated snaren die voller klinken en door de coating veel langer meegaan dan reguliere snaren.
Met 3 jaar fabrieksgarantie.

 

Prijs € 479,00  (tijdelijk uitverkocht)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.